torsdag 3 november 2011

Oktober - Mood Board

Bloggvännen "Karin A Fotografi" har börjat med månadsbilder.. lite lagom med en utmaning en gång per månad.. man skapar något med vad natur eller trädgård har att erbjuda just då.. 

Lite sen med OKTOBER månadsbild, men vad gör man när man är hemma sent och det är alldeles för mörkt att fota.. man gör så gott man kan.. o kommer in lite sent med sitt bidrag *smile*.

Oktober..

Mitt oktober har varit väldigt fin för det mesta.. härliga promenader med mycket färgprakt som man kan se i min bild.. pyssel har det kantats med som synes. Älskar denna tiden då färgskalan är ljuvlig därute i naturen. Överallt ser jag fotomotiv men det är inte så ofta jag hunnit stanna till och verkligen njutit o fotograferat, jag spar de minnena inombords istället för det gäller att verkligen se även om tiden inte alltid är med. De små små vardagsglimtarna av glädje o njutning är det som håller mig och även dig uppe..

Kram Moa

13 kommentarer:

 1. Mmmm - så fint! och personligt. Det var verkligen ett roligt tema Karin hittat på, har tittat in hos många bloggare och det är många mycket fina och personliga collage som visas.

  Har du höstlov nu? Här jobbas det på som vanligt men ser fram emot helgen som skall tillbringas i stugan - igen! Är så skönt med miljöombyte och havsluft.
  Tiden - ja, den är knapp..... hela tiden ;) Just nu väljs datortiden bort då det är roligare att sticka.
  Ha det allra bäst, kram ♥

  SvaraRadera
 2. Aj, aj, din slarver! Moooodigt att komma in så sent. Men bättre sent än aldrig när det var så fint!!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 3. Fint! Jag ska nog hänga på utmaningen till nästa gång.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Verkligen en trevlig utmaning! Tycker din bild blev bra. Nu har du gott om tid för novembermånads bild : )

  SvaraRadera
 5. Hejsan Moa!
  En otroligt vacker 'mood broad' (har du något svenskt namn på eländet?)du har skapat! Vilken fingervisning på att en sådan - vad den nu kan heta på riktigska - kan se ut. Jag som trodde (eftersom jag inte fattar det engelska ordet) att den kan bara se ut på ett sätt. /Anja

  SvaraRadera
 6. Haha.. ja du Anja.. vad är det jag skrivit.. o gjort. Jag tänker att det är en tankebild över stämningen just nu i dagarna. Vad jag hittar som jag just idag när jag gick min promenad tyckte var vackert o vad som fångade mitt öga.. ja kanske det kan sägas så enkelt som "Stämningsbild".. vem vet var inte helt lätt o översätta märker jag.. någon annan som har en annan åsikt eller vinkling.. =)

  SvaraRadera
 7. Stämningstavla.. kanske man kan säga.. eller jag tolkar det så i alla fall. På google translate betyder det "Stämningen ombord" smile..

  SvaraRadera
 8. Hej Moa!
  Väldigt fin mood board.
  Kan jag föreslå inspirationstavla som svensk tolkning.
  Ha det så bra.
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 9. Men Goot Folk!
  En stämningstavla kan jag väl få fixa hur jag vill.En 'mood board'måste ju se ut på ett särskilt sätt - typ radda prylar en och en.../Anja

  SvaraRadera
 10. Men det var en bra översättning.. vet att jag tänkt så men kom inte på vad man säger.. konstiga jag, Inspirationstavla.. perfekt Ingrid, tack.. =)

  SvaraRadera
 11. Så min tolkning är fel då Anja *flin*.. är förresten allergisk mot ordet "måste" och reglerna för Karins moodboard eller månadsbild som hon oxå kallar det är att man får tolka o arrangera som man vill.. *ler*

  SvaraRadera
 12. Wow vad fin, och väldigt mycket du! Jättekul idé hos Karin. Tycker stämningsbild eller inspirationstavla är bra översättningar, och inte måste den se ut på ett visst sätt, tycker jag! :-)

  Kram

  SvaraRadera
 13. Underbart fin tolkning av temat! :) Annorlunda. Jag ser redan fram emot att se allas novemberbilder. Kram och tack för att du deltar!

  SvaraRadera