onsdag 30 maj 2012

Dagarna går fort..

Redan onsdag och jag förberedde detta inlägget i söndags.. men tiden räcker liksom inte till. Mycket på jobbet.. hemma nosar jag på blommor tillsammans men Albin så mycket jag kan.
 
Tiden dess emellan är jag hos dotter o "Lilla ärtan" som snart ska bli storasyster till "Lillärtan" det gäller o få till deras utrymmen så att hela lilla familjen får plats när stora dagen kommer nån gång i början av Juli.
  Lilo

Här är hon vansinnigt focuserad på att få tag på min iPhone.. när det gäller sådana har hon hökblick och kan få en faslig fart på sina små krypande ben.. så söt! O tänk på söndag fyller hon 1 år !
 
I helgen som var åkte vi ut till kusten i villavagnen.. ljuvligt skönt som ni förstår med den värmen som var just då.

Härliga lata dagar i solglittrande havsvatten..Fick finbesök på altanen.. har ingen aning om vad det är för skalbagge men stor och otroligt vacker var den i sin bronsfärgade färg..


Vi fick också badbesök till Albins stora glädje.. ja det var sambos dotter o sambo.. mycket sambo här.. *smile* Kallt som attan var det i vattnet jag doppade minsann bara fötterna det fick räcka för denna gång.. väntar allt in lite mer värmande vatten innan jag dyker i böljan blå.. 


Men vackert är det i solen och det blå blå havet.. ja det var då nu är vinden betydligt kallare men solen lyser från o till i alla fall. Just nu tvättar o packar jag för en tur neråt landet i helgen. Har ju åkt på några trädgårdsrundor med kära kamrater men i år ska jag o sambo ta oss en tur. Ska bli riktigt roligt att åka till några ställen som jag känner till och vill visa för att han ska se dem på riktigt o inte bara genom foton. Förhoppningsvis hittar vi några nya ställen.. Vi ska sova i Helsingborg mellan fre-lör och så i Simrishamn natten därpå så det blir lite åka av. Men förhoppningsvis kommer vi iväg tidigt på fredag så vi hinner med lite den dagen och så lördag på Österlen. Ja har någon tips om bra besök så skriv gärna en rad..

Kram så länge.. /Moa

2 kommentarer:

 1. Triften är ljuvlig just nu. Har sett den i både rosa och vitt i stora sjok längs motorvägen.
  Trevlig resa!
  Själv åker jag till Danmark i tre dagar i början på veckan som kommer. Maken blir hemma och tar hand om allt som skall vattnas.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 2. jo, den nya generation har god koll på det tekniska....

  SvaraRadera