onsdag 1 september 2010

Lite avundsjuk ..

Men bara lite på grannens rabatt... 


Se vilka underbara höstanemoner de har helt ljuvligt många.. vill ha *ler*. Men jag har faktiskt egna även om de inte är så många så är det underbara just nu.. det måste vara Phloxens och höstanemonernas tid just ju.. ja kanske att Echinacéa också har sin storhetstid nu.


Men just nu är jag lite kär i denna, den är så härlig att fota i alla vinklar o vrår..Köpte en vit för ett par år sedan får kolla efter den imorgon, kom på det just när jag skriver här och just i det landet är det ganska övervuxet nu. 


T o m baksidan är fin.. det kan man inte säga om allt.. t ex min fulbaksida den är inte så fotovänlig.. *hehe* så den visar jag inte.


Här är mitt "Stensoffeland" där jag har mina höstanemoner.. syns lite bredvid solfjäderslönnen och bakom det närmaste trädet..länken är till Moas Flora där alla växter jag har i det landet är dokumenterat.. eller nästan alla i alla fall. 
Men kanske står anemonerna lite för mörkt och trångt för att sprida ut sig och bli stora o maffiga. Men det är klart jag föredrar nog lummigt grönt mot kargt, kalt och tråkigt förutom blommorna då liksom.. =).. förlåt lilla grannen.. men det är ju tur att jag kan kika över häcken o njuta på blomprakten *smile*


7 kommentarer:

 1. Hej Moa, Höstanemoner är så ljuva man blir lyrisk över dem. De lyser so små ljus nästan om kvällen man ser dem tydligt i mörkret,Men det är kallt nu höstluft kände det nyss var ut på farstubron skulle slänga soppåsen och hu så ruggigt det var, Dags att tända ljus inomhus nu

  SvaraRadera
 2. Höstanemoner är en riktig favorit. Jag har samma problem, inget anemonhav ännu, men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge!! Hälsn mimi

  SvaraRadera
 3. Gomiddag! Vacker rabatt både den du har och grannens. Men smaken är ju delad... Föredrar nog som du lummigt även om vi börjar få det rätt kalt med tanke på hur vi går lös med Macheten. Man vill ju inte alldeles gro igen och det var faktiskt det som höll på att ske ;-)

  SvaraRadera
 4. Ja, höstanemoner är väldigt vackra! Har just köpt min första, en halvfylld rosa... Får visa den på bloggen snart.

  Vad lummigt och fint du har det vid stensoffan, härligt med den strikta grå stenen mot de frodiga gröna bladen! Yin och yang...

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Förstår att du föredrar ditt lummiga stensoffeland, det ser helt underbart ut! Men jag håller med dig, höstanemoner är ljuvliga!

  SvaraRadera
 6. De är underbara höstanemonerna,
  Allt Gott
  Eva

  SvaraRadera
 7. Höstanemonerna tillhör mina favoriter nu. Så skira i både form o färg.

  Kram!

  SvaraRadera