måndag 13 september 2010

Måndag igen efter en härlig helg..

Äntligen kunde vi ägna en helg åt kusten igen.. det har varit mycket olika aktiviteter de senaste veckorna, härlig och glada sådana men det har gjort att våra helgresor till kusten har fått vänta men i fredags var det dags att fara ut.. 

Fiskebodar på Bohus Malmön 

"Ville" var rejält utkyld, märks att det är en sommarvagn så det är kanske inte så många veckor kvar att tillbringa där för denna säsong. 


Men det känns ganska ok ändå att säsongen snart är över.. liksom packa ihop sommarstället och mysa hemma istället, även om det naturligtvis är med ett visst vemod att sommaren har nått sitt slut.

Söndagen ägnades åt att titta på båtar ute på Bohus Malmön.. kanske ska vi skaffa en nu i höst, höstpriser ska ju vara lite bättre.. *ler*..en blev såld framför näsan på oss men det finns fler som är till salu.


Älskar att gå o fota alla dessa vardagsdetaljer i det lilla kustsamhället.. tar man sig bara tid ser man sakerna ur olika synvinklar och hittar nya detaljer i linsen som man först inte tänker på som i sjöboden.. där hela havet med alla bryggor o båtar glänste som en spegelbild i det lilla sjöbodsfönstret som var pyntat så vackert.På sista promenaden så plockade jag björnbär.. så läckra och goda de var, söta och solmogna. Önskar jag kunde gå där i flera dagar till och plocka massor för att ha i frysen inför vinter. Bara att ta fram, njuta och tänka på sensommaren..
Önskar alla en härlig måndagskväll.. och en bra tisdag oxå för den delen..

7 kommentarer:

 1. Åh vilka vackra bilder, den på fiskenätet är ju hur läcker som helst. Låter som att ni har det riktigt fint där vid kusten, kan tänka mig att det är lite vemodigt att stänga för vintern. Då får du vara hemma istället och njuta av höst och vinter. Ha det gott.// Kram Peter

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder!

  Tack för din rara kommentar hos mig! Vad kul att du vill följa utvecklingen på nya bloggen, wenka rum!
  Ha en fin tisdag!
  kram
  nina

  SvaraRadera
 3. Mmm så vackra bilder.

  Vi tittade på Villa vagnar i helgen på Elmia.
  Uj vilka fina det finns som "riktiga" villor.
  Lagom stora. Fanns vinterbonade också.Så fina.

  Nu har Jag sytt "lovebirds".
  Kika gärna in till Min Blogg och titta.
  Hoppas det var OK att Jag länkade till Dej.
  Och tack för tipset de var verkligen roliga att sy så just nu är det massproduktion......vad Jag nu ska med alla till????

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Hej Moa Ser att du haft en härlig helg.
  Fina bilder på sommaren särskilt björnbären det är gott med sådana.äter dem gärna Visst är det lite vemodigt nu med sommarens slut, man får liksom liet höstsinne med då.

  SvaraRadera
 5. Du har då funnit många vackra motiv på ert favvoställe... fiskesamhället. Det låter väl mysigt med en liten båt, antar att vi får höra mer om hur det går inte alla ska väl säljas mitt framför näsan på er. Kul att du nu officiellt är följare på min blogg. Själv har jag tror jag fastnat hos dig idag. Vi hörs och syns Ingela

  SvaraRadera
 6. Fina bilder från kusten. Trevligt att njuta av sensommaren. Ett sätt att förbereda sig inför hösten.
  Ha det så bra.
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 7. Hejsan!

  Några har kommit i frysen men resten går direkt ner i magen. De växer så behändigt till så det blir pausar stup i ett "ler". Men nu väntar jag på de sista och druvorna står nu på tur. Knipsade av en klase och gick och åt av när jag tog en rund i trädgården, så gott. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera