måndag 2 april 2012

Vårspaning.. på Ikea !


Ett  par nya däckstolar från Ikea..
Sunderö .. bild från Ikea

Tänk o ligga slappa i solen i ett par såna här vackra däckstolar.. LYCKA!!  Hela den här serien är hur fin som helst.. ja där har Ikea lyckats..! 

Något annat de har hittat på nu är en liten rullhurts.. är inte den läcker i både form o färg.. ?

 
Skulle gärna ha en sådan här, undrar bara vad jag ska ha i den? Det första jag tänkte på var alla mina pryttlar, ja ni fattar vad pryttlar är?

Råskog, bild från Ikea.. 

Jo det är förstås alla saker jag har när jag syr, stickar eller pysslar.. tänk o ladda vagnen med allt som behövs när jag ska sitta i vardagsrummet. Sedan när jag är klar kan jag rulla hela alltet till arbetsrummet och vardagsrummet är rent o snyggt.. ingen slipper klaga *smile* på alla mina saker som ligger på borden runt i rummet.. enkelt smidigt och lätt har de rullats till sitt rum!  Så nästa gång jag åker till Ikea ska jag köpa denna.. tror Sambo instämmer!!

Ha det bäst.... Moa
9 kommentarer:

 1. Vi som har trädgården färdig (??) har ju tid att ligga där ;)

  SvaraRadera
 2. Dom var verkligen läckra...måste jag spana in...ha en bra dag, kram

  SvaraRadera
 3. Hej Moa Ja det där är bra grejor de har fått fram Stolen med en dyna i mot en vägg i lä åhh sköna sommar, Rullvagnen är säkert utmärkt eftersom den har bra kanter småpryttlarna ramlar inte ner,,, den där får de åtgång på gissar jag. Ha en skön tisdag

  SvaraRadera
 4. Jag är ju inget Ikea-fan men visst ser de fina ut. Rullvagnen däremot väckte många minnen till liv =) Mamma hade nå´t liknande på salongen till spolar, hårnålar osv.
  Ha eb go vecka / Kram gittan

  SvaraRadera
 5. Såg den där rullvagnen i en tidningsartikel och den är underbart retro. Perfekt till pryttlar av alla de slag :) Slå till med ett köp vetja!

  SvaraRadera
 6. Oj så söt liten vagn. Den vill jag oxå ha! kram

  SvaraRadera
 7. Men så söt vagn, skulle väl passa bra i mitt pysselrum?

  Önskas ett shabbat ägg så här i påsktider? Titta gärna in :-)

  http://franskaliljan.blogspot.se/2012/04/vinn-ett-shabby-chic-paskagg.html

  Helena/FRANSKA LILJAN

  SvaraRadera
 8. Hejsan!

  Den däckstolen har jag också sett på flera gånger, men eftersom jag måste flytta den när jag klipper gräset så får den nog stå kvar på Ikea, och jag tittar efter något mindre tungt. Så smart rullvagn för dig som pysslar med massor samtidigt.
  Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera
 9. Härligt med vårspaning! Och jösses, vilken läcker vagn! Jamen den är ju perfekt för allehanda pryttlar. Perfekt för mitt pysselrum också, måste kolla in på Ikea för prisförslag ;)

  Ha en härlig påsk, vi hoppas på lite värme

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera