måndag 30 april 2012

Trevlig Valborg..

Trevlig Valborg önskar jag Er alla.. 

Kungsängsliljorna blommar för fullt i vårsolen.. LYCKA!!

Hoppas alla har det riktigt skönt o att solen lyser på er.. Hos mig är det lite kall vind men med en extra tjock tröja ska det nog gå bra o fortsätta min grävning därute.. o jag kommer att ta bort kanten runt tårtan jag visade i förra inlägget.. L blir väl galen eller inte! han nog bli van vid tvära kast..

TREVLIG VALBORG !

8 kommentarer:

 1. Trevlig Valborg, här är det ganska varmt, ska nog se och lyssna på Chalmers Cortègen eftersom maken sitter på en av vagnarna med sin saxofon.... Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Extra roligt att titta på kortegen.. om mannen är med.. =)

   Radera
 2. Mina Kungsängsliljor är också på gång, stänglar men ännu inga utslagna blommor.
  Såg din runda rabatt i förra inlägget. Jag tänkte också göra en rund rabatt för några år sedan, men tänkte, att det var svårt att få den bra. Din tror jag blir väldigt fin med lavendel. Annars är jag väldigt förtjust i den runda rabatten i Fridegård(s)parken i Enköping. Googla på den!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset Ruben.. ska genast kika på detta, går o grunnar på olika alternativ hur jag kan gå vidare.. en rabatt har blivit rensat och vårfixad under tiden.. *ler*..

   Radera
 3. Det ska bli spännande att få se fortsättningen. Sådan här inspiration tror jag är smittsam ...

  Trevlig Valborg!

  SvaraRadera
 4. Underbara kungsängsliljor! Här har varit underbart väder idag, lite kyligt nu på kvällen.

  Trevlig Valborg! Kram

  SvaraRadera
 5. Sköna maj, välkommen! Jag kan inte tro att det redan är maj, huj vad det går undan nu. Vilket härligt projekt du pysslat med, visst kan det se lite puttigt ut innan växterna breder ut sig, men jag är övertygad om att det bli bra vare sig du ändrar något eller inte.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera