torsdag 24 maj 2012

En Humleblommas berättelse..

Vilken lyckad flytt det blivit för mig som är ett Humleblomster.. trots att jag blev tvångsflyttad förra säsongen och hyresvärden glömde bort mig så har jag överlevt både vinter och en ihärdig rensattack i landet..Helt plötsligt stod jag där i värmen som dallrade och bara lyste, först trodde hyresvärden på lite håll att jag var en akleja.. men sedan såg hon att bladen inte stämde. Vilken tur jag gömt mig lite för hon skulle säkert rensat bort mig i sin iver att få städat i landen..

Hon blev riktigt glad o förtjust när hon såg att jag var jag.. För hon valde ju försiktigt och varsamt ut mig där i skogsbacken förra våren just för att jag har en så vacker färg.. precis en sådan vill jag ha hörde jag henne säga. Ja så nu hoppas jag hon sköter om mina rötter och ger mig mycket kärlek så ska jag nog bli både stor o lysande grann..

Önskar alla en fin fredag och helg.. jag själv önskar mig faktist lite regn men en extra dust från vattenslangen går oxå bra..

Humleblomstern i Moas trädgård..

7 kommentarer:

 1. Underbara är de! Är inne på vårens andra omgång när det gäller vilda och buketter.
  Trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera
 2. Humleblomster är verkligen vacker! :) Fina bilder Monica...

  Önskar dig en fin helg!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad härlig Moa att du låter fru Humleblomster få själv berätta hur hon upplever sin tillvaro. Annars skall vi alltid liksom föra deras talan över deras blomsterhuvuden...Jag brukar också föra lågmälda samtal med mina sötnosar i rabatterna!

  /Anja

  SvaraRadera
 4. Fint skrivet! Hoppas du blommar länge och väl. Hälsa Moa
  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. Så söt och så tacksam. Jag gillar mina mycket, både rosa och vita.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Humle är så söt, jag har haft... kanske kvar.

  SvaraRadera
 7. Så fin! Har inga blommor på min....
  Kram

  SvaraRadera