lördag 5 maj 2012

Säsongen har börjat..

På västkusten.. mitt i allt vårstök i trädgården har ju säsongen på kusten också börjat!? Hur sjutton ska man hinna tänker jag men när jag väl kommer ut till kusten så är det så himla härligt och jag är glad att vi har vårt lilla ställe med Ville..


Idag har vi varit där och tillbringat några timmar för att öppna upp vårt villavagn och börjat boa in oss för säsongen. Allt ska vädras och dammsugas.. men njuta i solen var nödvändigt också.. så himla gott i lä men fy vad kallt det har varit i vinden..


Alla flugor i fönstren ska bort.. o dynorna ska ut.. ja det är mycket som ska fixas men måste säga att det känns bra mycket roligare att städa här än hemma.. *smile* undrar varför?

Sedan ska promenaden göras.. Albin måste ju kolla om det finns några nya lamm i hagen intill campingen.. Sedan är frågan om man ska ta en tur till badviken eller båtviken..


Till båda krävs mycket energi.. branta backar i båda håll men till badviken är det etter värre och dessutom är det ju inte så varmt i vattnet så det blir en tur till hamnen..


Åh .. så gott det är att vara här igen.. vackra klippor och blått hav .. några få båtar har fått sin plats men än är inte säsongen igång ordentligt med alla båtar o ingen badar vid bryggorna det är alldeles för kallt än..


Med solglitter i vattnet och i mig så önskar jag oss alla en härlig vår- o sommarsäsong.. 

Moa

7 kommentarer:

 1. Åh så mysigt ni har det! kram

  SvaraRadera
 2. Ja, det är något alldeles speciellt att vara vid havet, att öppna dörrarna för första gången och vårstäda. Det är mycket ljusare vid havet, längre dagar och bara så underbart!

  Ha en skön söndag, kram ♥

  SvaraRadera
 3. Man får ligga i för att hinna med allt roligt :)
  kram

  SvaraRadera
 4. Så många vackra bilder! Fint glitter i havet.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej Moa Åhh så härligt du haft det klart det är roligare att städa vagnen än hemma. Vagnen har ju inte så stor yta. Ja havet och skärgården det är sommar alla ljud som hör till just det med som man kan plocka fram i minnet en kall snöig vinterdag du vet och njuta av.

  SvaraRadera
 6. Här duggar inläggen tätt, må jag säga. Vilka supersöta mormorsrutor med blommor på! Jag gör såna där vanliga i gråvitt, har fortfarande inte fått ihop till en hel pläd men jag kanske skulle göra kuddar istället, behöver i två grå fåtöljer ...

  Att det finns så många olika vitsippor, visst är vitsippstiden härlig!

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 7. Hejsan!
  Viist är de för vackra de lite udda sorterna. Bara väntar på att jag ska kunna ta rotdelar och plantera in i gräsmattan, för om så där en 10 år så ska det väl kunna bli en vacker matta. Man måste ha visioner och så skönt att njuta vid kusten ibland. Ha det gott, Karina.

  SvaraRadera