måndag 14 maj 2012

Min helg i Varberg..


Har varit på en underbar helg i Varberg och vi bodde på Varbergs Stadshotell & Asia Spa.. ett riktigt fint och mysigt ställe. Sambons jobb bjöd på hela paketet som tack för ett års hårt jobb med ett lyckat projekt som precis var avslutat, tre dagars avkoppling och rekreation i en härlig miljö. Sambo fick börja med ett möte vid lunch på fredagen och jag fick gå till hotellrummet.. där väntade en välkomstpresent, champagne & choklad och ett kort där det stod "Till respektive" ja ni fattar att jag mådde som en prinsessa *smile*

Jag fick!!! en Kitchen Aid och Sambon fick en systemkamera som han testar för första gången på Varbergs fästning.. Galet konstigt att man får så fina presenter, ja det där projektet har gått väldans bra och det är ofantligt kul att de anställa o deras respektive får uppskattning på detta sätt..

 Här är jag frusen, lyssnar på guiden och så testar Lars testar sin nya kamera.. på en blåsigt Varbergs fästning! 
Foto:Lars

Ja det var några sköna dagar på hotellet men några bilder från Spa-avdelningen har jag inte, tror inte det skulle vara så uppskattat om jag sprungit omkring med kamera runt halsen i min fina japanska  kimono som alla gick omkring med där.

Men många bilder blev det när vi var uppe vid fästningen och på promenaden.. vädret var både blåsigt och kallt men det kalla syns ju inte för vackert var det verkligen i Varberg med det öppna havet utanför..

Så lite varning för många bilder här nu, hoppas ni orkar igenom dem.. de kommer lite huller om bladder.. o det går ju att klicka för att se dem bättre, bilderna alltså!

Lite blommor måste ju vara med..


Inne i museét.. vackra djupa fönster i solljuset!

Det vackra gamla badhuset, det var ingen som badade vad jag såg!

Någon har matat änderna.. o det gillar inte måsarna!


Inne i tornen där kanonerna och utkikar fanns för länge länge sedan.. vilka fantastiska väggar och konstruktioner!Uppe på värnet (tror jag det heter).. och tegelbyggnaden är de s k tornen där förra bilden var tagen.


Vid badplatsen!


På borggården och utsikten mot Varbergs hamn!


Och ut mot havet..

Här går vi alla.. ja för där går jag också med luvan på, kallt som attan var det och det var lite kul att se alla som gick där med sina nya kameror.. Guiden frågade om det var något fotosällskap?! Foto:Lars


Blå blå himmel.. och måsar!Ja det var min helg som verkligen var annorlunda mot vad jag är van med.. lyx och flärd, sköna bad och behandlingar. Fantastiskt trevligt sällskap och makalösa presenter.. skulle nästan kunna vänja mig med det livet.. eller skulle det bli tråkigt med tiden tro? Jag som gillar o gå med säckiga mysbyxor i trädgården skulle nog sakna att ha jord under naglarna efter ett tag men visst var det härligt en solig helg i maj.. o jag tackar o bugar för allt att jag fick vara med om!

Nu väntar jag bara på att regnet ska sluta därute så jag kan njuta av "Sköna Maj" här hemma i min trädgård.. borta bra men hemma bäst!

9 kommentarer:

 1. Åh vad härligt det låter! Varberg är ju hur mysigt som helst och en kitchen aid står nog högst på många flickors önskelista. Lyxig helg, grattis! kram

  SvaraRadera
 2. Vilken luxhelg och vilka presenter...
  Gillar Varberg har bott där i några år :=)
  kramiz//kullervilla

  SvaraRadera
 3. Det lät ju helt underbart! Vilken arbetsgivare! Kommunen har lite att lära läser jag! ;)

  Ha en fin tisdag! Kram

  SvaraRadera
 4. Helt underbart låter det! Ska framföra ett och annat tips till min arbetsgivare, kommunen, tror jag.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 5. Toppenhelg förstår jag på bilderna.

  SvaraRadera
 6. Hej Moa Men så trevligt med uppskattning till hela familjen Sådant gör ju att man jobbar lite övertid eller annat när det behövs
  Få lite presenter är inte heller dumt och härliga bilder r blev det ju med. Jag älskar sådana där fönster som du fotade det är så hemtrevligt med dem på något extra vis i min värld,´.

  SvaraRadera
 7. Vilka fina foton tagna i min vackra stad. Provade ni på lite spa på hotellet också? På kallbadhuset badar man naken innanför alla pålarna. Först bastu sedan ner i plurret. Öppet året runt. Eva som bor i Varberg året runt.

  SvaraRadera
 8. Låter som en toppen helg! Snygga bilder!

  SvaraRadera
 9. Men vilka galet fina presenter! Och spa helg också...
  Där skulle jag med vilja jobba :)

  Härligt med lite lyx emellanåt, det är ni värda! Och Varberg är ju aldrig fel.

  Ha det fint och tack för din goa hälsning!
  Kram Marie

  SvaraRadera