måndag 13 april 2009

Vårpromenad..

Dagen började med en lång promenad för att dokumentera våren utanför trädgården. Kom på att det lätt blir så att jag går där med min kamera och förevigar varenda liten bladrosett som kommer men det händer faktiskt en hel del där utanför blev jag påmind om i morse när jag surfade runt.

Här är en av våra favoritställen.. vi går här ofta längs med åkerkanten på en gammal gräsväg, nu har höstsådden kommit upp så fint och trädets hängen lyser ljusgrön och fin. Längre bort såg vi rådjur på håll.. nu skulle jag verkligen velat haft ett annat objektiv så jag kunnat zooma in dem.

Marina skrev om vitsippor.. och då kom jag på att jag inte ens tittat speciellt efter dem när jag varit ute med hunden.. så idag var jag laddad med kameran för att söka..


Och den som söker den finner.. *ler*. Men tålamodet från en sambo med hunden gjorde att jag inte fick tid o ta så många kort.. Såg sedan att det inte var lätt med dessa små vita skönheter i solljuset, men lite beskärning fixade bilderna...

Ja detta var ett litet extrainlägg för att visa våren .. Ha en skön kväll, imorgon är det vardag igen, och en ny skön arbetsvecka.. smile..

11 kommentarer:

 1. Så grönt ni har det. Härligt se alla vårblommor. Idag har vi haft en solig fin dag, varit ute mest hela dagen. Hoppas det fortsätter vara fint väder nu i veckan och helgen som kommer. Ha en fin kväll.

  SvaraRadera
 2. Så fina vitsippor du hittade. Dom är så söta!
  Har också fotat lite mer vårtecken idag men jag höll mig i trädgården.
  Nya tag på jobbet i morgon, sådär kul bara. Kram!

  SvaraRadera
 3. Monica!
  Den sista vitsippsbilden är magisk!
  Jättesnyggt du fått till det!

  mvh, AnjA

  SvaraRadera
 4. Visst är det helt underbart så när man upptäcker en nykomling i naturen eller i trädgården. Idag hittade t.o.m. jag några vitsippor - trodde inte att de fanns här nere. Din sippa är helt bedårande. Om jag hittar "min" igen så ska den dokumenteras!!!
  Kram Randi

  SvaraRadera
 5. Ja det gäller att ha tålmodiga promenadvänner när man har kameran med sig. Och det har man ju för det mesta.Kram Anita

  SvaraRadera
 6. Mysigt med promenad i skogen...och så har du ju fångat vitsippor så vackert med din kamera :)
  Tjingeling
  Monica

  SvaraRadera
 7. Ja, nog har våren kommit till dig alltid! Fint med trädstammen vi blåsipporna! Hoppas det blir fler dokumenterade promenader. Naturen är ändå bäst! ;-) /Ruben

  SvaraRadera
 8. Vitsippsdags...härligt!
  Ha en fin vecka!
  /Janne

  SvaraRadera
 9. Hej. Ja det händer verkligen mycket i alla buskar och vrår ute nu.Alla dessa vitsippor som gör som ett täcke över hela skogen, Ser ut som Kung Bore varit lös kan man förledas att tro på avstånd.Men att fotografera våren är så mysigt när man är på promenad.

  SvaraRadera
 10. Vitsippsdags...härligt!
  Ha en fin vecka!
  /Janne

  En stickling till pelargonen Platinum kan nog ordnas lite senare... den behöver växa till sig innan jag sätter saxen i den....

  SvaraRadera
 11. Visst är det underbart, nu när våren äntligen är här!
  Vackra bilder.

  SvaraRadera