söndag 10 maj 2009

Azaleablom, klockor o blåst..

Hur ska jag nu få ihop detta en söndagkväll.. Jo jag tänkte så här.. solen har lyst och ser man på bilder så kan man förledas att tro att jag haft sol och värme..
Min azalea slår snart ut..
Men sticker man ut näsan utanför dörren så kommer en isande kall vind.. och inte vilken vind som helst utan en orkan, blommorna böjer sig nästan ner och jag var rädd för att de ska gå av..
Klicka så ser ni hur trädet pinas av de starka vindarna.. under thujan hänger mina Thailändska tempelklockor vi köpte när vi var där. De har plingat förtvivlat idag.. hängena står rakt ut åt sidan ..

Tänk vilken kontrast att höra den sköra klangen i denna vinande kalla vind, för ett par månader sedan hörde jag den i trettio graders värme och underbar miljö..

Blommor o blad står rakt åt sidan av vinden, himlen är blå och solen lyser tänk om det kunde vara liiiite varmare..

Så här fint hängde de i thailand.. i och runt tempelområdet på Phuket.. Vilken kontrast mot att hänga under en thuja i kalla Sverige.. men fin är den tycker jag i alla fall.. och mycket glad att jag köpte dem.
Ha en skön måndag och vecka..
Kramiz

9 kommentarer:

 1. Om nu inte stormar är sådär jättetrevliga, så gör de sig iallafall på foto!!! Plingeling, eller Tingeling, tingeling, kanske det ska vara?! /Ruben

  SvaraRadera
 2. Finfina bilder som gör att tom storm och hårda vindar ser vackert ut!/Anja

  SvaraRadera
 3. Härlig bild på klockorna, där pendeln är i vindens riktning! :) Ja, det har blåst något förfärligt i helgen! Kalla, uschliga vindar.... nä, jag vill också ha tillbaka det vindstilla, varma vädret :) Återigen - så himla fint det blev med nya projektet! Är det där du skall ha din japanska lykta?! Ha en bra måndag själv, kramen 8`)

  SvaraRadera
 4. Man kan verkligen se att det blåser på dina bilder.
  Vi hade också blåsigt igår.
  Tempelklockorna är jätte söta.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Ja jag måste skriva igen.
  Glömde.....
  Det var portaler vi fick och två stycken var det.....Du hade rätt.
  Skulle kanske varit en tävling;)
  Kram igen!

  SvaraRadera
 6. Ja visst är det tråkigt med detta blåsande Det går så illa åt växterna och alla trädens blomblad ryker ju av här ser ut som det snör ju Vita blomblad i drivor på farstubron på bilen ja i krukorna med. Synd man vill de skal sitta kvar lite längre.

  SvaraRadera
 7. De där tempelklockorna är väldigt fina!

  SvaraRadera
 8. Mmmmm vilken fin trädgård du har..jag ser och jag ler..kan tro att du njuter av den..av inlfuenser från Thailand med..himmel så härligt.

  SvaraRadera
 9. Vackra bilder på ett trist fenomen som jag gärna vore utan...
  Har hållt på o plantera växter jag köpt i helgen o känner mig alldeles urblåst...
  Just nu har det mojnat, vore skönt om det höll sig så!
  Ha´t himla gôtt i stiltjen
  Nina

  SvaraRadera