fredag 15 maj 2009

Solig lördag..

Solen lyser och det är lördag.. en härlig ledig dag.

Idag ska jag iväg på en bloggträff med Lotta och Rosa.. vi ska bila ned till Halmstad, och möte upp några bloggare där nere. Spännande ska det bli att se några till i verkligheten. Kameran är med o dokumenterar.. så bilder kommer senare.

I veckan svetsade sambon ett litet staket i armeringsmatta.. vi har den som skydd och dekoration.. Vår hund Albin gör race genom ett land och allt yr o far all världens väg. Nu har jag tröttnat på det så staketet är både prydnad och nytta. På topparna har jag satt små kermikkulor jag gjort på keramikkurserna jag gått på hos Linda.. fast det fattas några, får göra lite fler i sommar när vi förmodligen ska gå en helgkurs någon "regnig" helg.Här är tygerna jag köpte förresten som ska bli till en ny Tilda ängel.. så småningom. Mycket utetid i trädgården nu så det tar sin lilla tid, men jag gillar färgerna i alla fall *ler*.


Så till sist en liten godisbild.. den lilla färnrikshjärtat är så sött, vill ha massor så jag vården de två ömt så de kan sprida sig i massor..
Ha en skön lördag och så får vi heja på sverige i kväll..
Kramiz


6 kommentarer:

 1. Jättefina tyger men jag förmodar att dom får "ligga till sig lite". Fullt upp ute kan jag tro.
  Det där staketet kunde behövas här. Supersnyggt! I går fick ROnja syn på något ute på åkern och gjorde världens rejd i nya lunden så jorden rök (ja, lite väl torrt är där nu!). Som tur var klarade både lijlekonvaljer, trillium och blodlönn sig men skäll fick hon. Vet inte vad jag ska stoppa med där????
  Alla har så trevliga bloggträffar! Hinner man mer sånt när barnen är utflugna???
  Ha en jättehärlig dag!

  SvaraRadera
 2. Det var kul att ses - helt oväntat! Jag skulle ju bara möta Mia där trodde jag ju...
  Men istället träffade ett helt gäng trevliga bloggare, jag fyndade en massa kul växter till verkligt bra priser och framför allt hade jag 2 st Trillium med hem. En helt igenom lyckad dag! =)
  Ha det bra!
  /Helen

  SvaraRadera
 3. Ja va skoj det var att få träffas så där öga mot öga-Så Tack för en trevlig stund tillsammans
  Maria

  SvaraRadera
 4. Ett riktigt snyggt staket! Nog är det en dekoration alltid! Ha det gott! /Ruben

  SvaraRadera
 5. Så långt du åkte..... jag for till Surte o bakluckeloppisen. Hittade alldeles för många växter till kanonpriser ;-) Nu får jag kolla upp hur de vill bo innan jag kan plantera dem....´
  Ha´t himla gôtt
  Nina

  SvaraRadera
 6. Morgonstund har guld i mun'd.....
  Passar på att susa runt i cybervärlden innan det blir dags för en SOLIG dag i den riktiga världen...Kramen Maria

  SvaraRadera