torsdag 30 juli 2009

Fiskebåt eller segelbåt ?

Ja det var frågan det nu när vi har blivit kustbor.. båt MÅSTE man ha enligt en del, min sambo inräknad. Stod länge o funderade på vilken sort som är JAG.. !!
Klick..
Ja så får det bli tänkte jag.. inte kan jag bestämma mig, de är ju lika fina båda två, antingen flyger man fram med vindens fart.. härligt. Eller så, dunk dunk dunkar man fram i sakta mak och får en makrill eller två.. Jag kan då inte välja mellan två lika härliga på olika sätt.. det får bli båda!!
Ja sambons iver var stor, vilken hade hon köpt?..
Vaaa.. en liten en?.. eller det är två??
Jaaa! säger jag, de ska stå i våra fönster i vagnen, för båt måste man ha på kusten..det har ju du sagt =).
Ja som sagt.. Sambon vill hemskt gärna ha en RIKTIG båt.. för är man på kusten säger han så måste man ha båt.. men jag tycker att det har vi ju nu, varsin t o m.. kan det bli mer perfekt.. så säg...
I veckan som var fick jag fint besök över natten minsann.. Farmors lilla docka kom och gästspelade, den tösen är det fart i och det är bara så härligt..
Klick...
Föräldrarna behövde vara lite själva och passade på att åka o bo på hotell, och vi (jag o Cornelia) fick rå om varandra lite grann. Och när hon bestämmer sig för att det är OK att fota då blir hon som en fotomodell, smilar upp sig och kråmar sig framför kameran.. Har kommit på att hon är med på bilderna och ska genast kolla hur det blir.. vad månde bliva =)..
Nu regnar det igen, har varit mest inneväder idag, och det passar egentligen bra för det var ett stort behov av städning innan helgen då vi styr kosan ut till kusten igen..
Härligt.. hoppas bara det blir lite upphåll.

4 kommentarer:

 1. Så söt lilla Cornelia.
  Kul för farmor att få rå om henne en stund.
  Klart det ska vara båtar i fönstret....
  Ha det gott!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Det går att HYRA båt... man behöver inte äga allt ;) Kram.

  SvaraRadera
 3. Just det Hannele.. ska säga det till sambon.. för båtar att ha i fönster går nog inte att hyra.. =)

  SvaraRadera
 4. Hon är ju så söt!
  Fina båtar, borde väl räcka med de två, eller nä, det tycker inte alla kanske????
  Nu ska jag ut och gräva o fixa. Är så full av idéer efter gårdagens tur. Kram!

  SvaraRadera