tisdag 21 juli 2009

Nu är den på plats..

Idag hände det.. !! Vår víllavagn är på plats, när vi kom ut till Örn vid 11 så hade lastbil och följebil precis anlänt.. Halva campingen stod o tittade och det är väl tur man kan bjuda på lite underhållning.. =)


Ganska maffigt och stå o titta när den svajar över marken,... inte bra det här sa kranföraren !!?? ja han menade stormen den gungade så vi fick hålla i den. När en yrkesgubbe säger så då är det nog inte bra.

Men jag får ändå säga att jag tyckte det gick oerhört smidigt.. tog inte alls lång tid att få den i läge sen var det uppallning som gällde och att få den i våg.. Kranföraren höll den hela tiden medan den pallades upp i rätt läge.


Se där står den för sig själv, tamparna är på väg upp, nu ska det fixas o trixas både inne o ute, en altan byggas utmed hela vagnen och 3.5 meter ut, + en gavel ända in till berget.. Stort som ett dansgolv.. men skönt för oss att vara på och för Albin att lufsa runt på.
Nu är jag hemma igen, ganska utmattad av allt jobb och anspänningen. Nu ska vi ut på fredag och då ska avlopp, vatten o el vara inkopplat.. vår första helg därute som jag ser fram emot. Hoppas bara det slutar blåsa.. för gisses man fick verkligen hålla i hatten därute, ja även här hemma när vi kom hem.
11 kommentarer:

 1. Oj,oj oj vilken liten smidig husvagn ni köpt ;)
  Häftigt där kommer ni att få riktigt mysigt.
  Så spännande på fredag när ni ska inviga ekkipaget..
  Jag hoppas på lite bilder sen.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Grattis till fin husvagn. Gott om plats och moderna fasiliteter.

  SvaraRadera
 3. Här kommer ni att få många fina stunder. Ska bli spännande att se vad du kommer att hitta på för fint. Du som är en sådan fena på inredning med smakfulla detaljer.
  Det lät så kul när du skrev att ni var tvungna att hålla i den när det blåste. Känns som en riktig prestation för det är ingen liten stuga;=D!!

  Ha det gott min vän och stor kram till dig.
  /Gunilla

  SvaraRadera
 4. Oj, det är ju en hel stuga! Men det är kanske enklare att köpa villavagn, som kan placeras på en camping man trivs på, än att hitta en stuga som fyller alla önskemål och behov. Där kommer ni nog ha det gott / kram gittan

  SvaraRadera
 5. Men du så maffigt..tänk att det är möjligt bara att lyfta på det här viset....du i flera år åkte vi i Europa på något som heter Eurocamp. Känner du till det? Ett engelskt reseföretag som hyr ut tält eller Villavagn på olika campingplatser runt om i Europa..så färdas man med egen bil och kan alltså hyra in sig på olika ställen..så jag har bott i många sådnana vagnar ska jag säga dig..hur fint som helst..så trevlig så det är bara inte klokt.

  Grattis till ett ärligt sätt att tillbringa din fritid på..

  SvaraRadera
 6. Hej Moa..ja det var ett riktigt skådespel det där men det gick ju jättebra. Grattis grattis igen så roligt när ni skll vara där första gången mycket spännande på gång då, Verkar vara en fin camping ni står på med.

  SvaraRadera
 7. Hihi, ja vilket spektakel ni ställde till med. Kan tänka mig att det är vanligare att de ställs dit "off season" så att säga. Men skönt att den är på plats. Där kommer ni ha det gott! :D Hoppas helgen bjuder på mindre blåst och regn. Kramar Karin

  SvaraRadera
 8. Oj vilket så stor! Hoppas ni får många sköna stunder och en härlig semester.

  SvaraRadera
 9. Wow! Vilken grej! Jag trodde inte att man hade såna där i Sverige, man brukar se dem i ... typ amerikanska filmer eller nåt. Men den är ju riktigt fin! Och vad stor den måste vara, vad kul du ska ha när du inreder den! Servettstället var ju verkligen snyggt, helt i din stil! Kram! /Jenny

  SvaraRadera
 10. Sitter o försöker lokalisera var Örn ligger...är det före Smögen...Ska kolla bättre nästa gång vi besöker Ramsvik...
  Du det var ingen liten "stuga" - milde tid...och just ni sitter ni där ute o mysar Er kan jag tro...Maken tyckte det lät väldigt trevligt när jag berättade o villavagnen...han sa inget om sin trälåda med glasad vägg...
  Hoppas ni får en solig helg o kan ana att lördagen varit rätt bra...här har det varit sol o ganska så behaglig temperatur...

  Kram från Malin

  SvaraRadera