söndag 12 juli 2009

Fototriss - Siffror..

Veckans Fototriss är siffror..

Här kommer min tolkning, till EN stackars nyinköpt Villhusvagn.. så behövs många ting ..vilken tur att jag gillar att handla.. *ler*.
.
.
Bilden går att klicka på som vanligt..
.
.

Ja nu behövs ju det inte handlas in allt för all del, en hel del finns i mina gömmor. Man är ju en loppissökare så ett o annat fynd finns allt att plocka fram. Och allt behövs ju inte med en gång utan för komma efter hand, men att sova och att äta i vagnen är väl det primära så en turkos grillpensel är väl helt nödvändigt eller hur?
Här är en liten bild på vagnen för er som är lite nyfikna, från handlarens sida så den är lite liten men ni så ni ser vad jag (vi) har köpt.. Ska bli så himla roligt och spännande i slutet av veckan då den kommer med transport ut till kusten. (ursäkta extrabilden..)

Ha en skön söndag.. här regnar det varannan timme fortfarande.. urk..

13 kommentarer:

 1. Ja så kan man ju oxså tolka med ord och föremål.. grillpenslen.. sådan har jag oxså, fast i rött.. den är väldigt nice:-)

  SvaraRadera
 2. Mmmm vilken liten trevlig triss i turkos..sommarfärg..aha så pass stoir villavagn..härligt..så kul det kommer bli..lycka till med allt..

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig villavagn! Kommer att bli toppen. Vart skall den ställas upp?

  En fråga till. Jag blev väldigt förtjust i dina plädar. Vart har du köpt dem?

  Såg dina bilder från Kungshamn. Var där en sväng i helgen och vädret var inte lika bra...

  Mvh

  Karin

  SvaraRadera
 4. Gillar penseln, jag har samma :) Kika gärna in hos mig ;)

  SvaraRadera
 5. Härlig tolkning av temat! Jag är ju svag för det turkosa så jag gillar alla dina fynd. Spännande med villavagnen, ser fram emot mer bilder när ni fått den.

  Ha det gott! Kram Karin

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig turkos grillpensel!
  Jag är svag för turkost..
  Kram Lily

  SvaraRadera
 7. Turkos är läckert.

  Kram.

  SvaraRadera
 8. Självklart så måste man ha en turkos grillpensel...ingen komplett villavagn utan denna tingest...
  Vad kul och du säger liten??!! Den ser ju enorm ut och jag antar att det är en sådan makapär som måste forslas till platsen och inte går att ta bak bilen...Undrars om maken skulle acceptera en "mobil låda" i stället för den "trälådan" han drömmer om...jag skulle verkligen gillat det...
  Regn ja...om det regnar så kan du ge dig på att jag precis stuckit ut näsan...slår aldrig fel...I går regnade det inte så mycket men de skurar som kom råkade sätta igång då jag gav mig ut med sekatörern...Kanske ett mobilt parasoll kunde vara något att fundera över...

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 9. Hej Moa men så härligt det ser ut ju,,,grattis till inköpet tror ni kommer ha mycket roligt i den och med den,och självklart hur kan du bara tveka ,,så behövdes pensel hur viktigt som helst ju Men du alltså pläden -filten var i hela har du fått tag i den det var det läckraste i filtväg jag sett ju och den är naturligtvis med nödvändig inget tvivel alls om det.

  SvaraRadera
 10. Självklart kan INGEN vara utan en TURKOS grillpensel,)! Det måste väl var och en fatta!
  Turkos har blivit - bara så där oförklarligt - även min favoritfärg. Kanske beror det på Indiska som har just nu mycket i turkos som de presenterar på ett läckert sätt./Anja

  SvaraRadera
 11. Liten ?!?! Den är ju stor som en stuga! Tror att ni kommer att stormtrivas med den och där ni tänker bo i sommar :) Och visst är turkost en härlig färg!!! Gillar grillpenseln ;) men även plädarna som förutom att vara snygga, är goda att svepa in sig i de kyliga kvällarna :) Kanske blir det något keramikalster i turkos?! ;) Ha det :)

  SvaraRadera
 12. *Hihi*.. ne det är inte en liten vagn.. utan en stooor en, men jag syftade på bilden som var liten, tänks så det kan bli.. fniss.. =)

  SvaraRadera
 13. Vilken himla fin vagn!!

  En sån skulle jag kunna tänka mig att ha i trädgården om vi får för oss att renovera huset invändigt!

  SvaraRadera