måndag 6 september 2010

Stickning för hela slanten..

Just nu har jag kommit in i ett stickflöde.. och att virka blommor, det är hur kul som helst att dekorera handledsvärmare/torgvantar med blommor i olika färger. 


Flätor i sidorna med en virkad kant upptill.. två olika vinröda/lila garner till blommorna. Sådana här arbeten är ju perfekta om man har massa garntussar i olika färger liggande.. en liten blomma går fort o lätt att göra.



Bred resårstickning med virkad kant av muschmaskor (tjocka prickar) upptill,klicka på bilden, till det en rosa fluffig ros och en svart och så lite dekorationer med pärlor.
Personligen gillar jag handledsvärmare på hösten och vintern.. har dem ofta på inomhus eftersom jag har lite ont i lederna. Just handleder och fotleder värker mest så då är dessa perfekta och så lite kul att de inte bara fyller sin funktion utan även är lite fina att se på.



Alla modeller finns att beställa i SHOPEN om nån är sugen och inte vill eller kan sticka o virka själva.. bara att susa in där, Tänker att man kanske kan välja färgskala själv på sina blommor. Ska göra en benvit variant i ull också.. dessa är förresten stickade i ullgarn så de är varma o goa.. 

Önskar alla en trevlig måndagkväll.. 

ps.. om någon tycker att de inte riktigt känner igen sig här på bloggen så håller jag på o möblerar om, har tagit bort den vänstra kolumnen då jag tyckte att det blev lite mycket för ögat. Känns renare och tydligare nu men lite mer jox ska göras.
Moa

10 kommentarer:

  1. Härliga handledsvärmare.
    Och så fint med rosor på blir "piffigt".
    Är något som Jag heller inte kan vara utan.....ett måste och man blir faktiskt varm i hela kroppen.
    Har alltid på Mej sådana.
    Ska kika in i din shop.
    Jag köpte ullgarn när jag var till Öland.
    Hade tänkt jag skulle sticka men har inte hittat nått bra mönster.

    Kramar!

    SvaraRadera
  2. De är riktigt vackra drömmar för varje kokett blomster"tant";)))!
    Du hinner med mycket - att både rensa i rabatterna och att sticka - bl a;))!/Anja

    SvaraRadera
  3. Sååå fina....., eller ultrasnygga..... Handledsvärmare fick jag upp ögonen för i vintras... Jagade sedan sådana ett tag tills svärmor förbarmade sig och stickade ett par till mig... Ska nog titta in din shop.....

    Kram Charlotte

    SvaraRadera
  4. Så söta och så sköna!

    Speciellt de röda gillade jag. I din shop har jag inte varit så jag kommer efter kvällsmaten
    ;-)

    Ingela

    SvaraRadera
  5. Å så himla fina!!

    Jag har ett par handledsvärmare, men jag aknske kan ha ett par till? :)

    /Åsa

    SvaraRadera
  6. Jag har aldrig använt handledsvärmare, men jag har en massa restgarner, så det var en god idé. Men först måste jag sticka färdigt dotterdotterns 'cardigan' (hon bor i England).
    Ha det riktigt bra!
    Christina

    SvaraRadera
  7. Såå vackra, och säkert hur mjuka o sköna som helst! De gråa med purple-blommor blir mina favoriter!! Kram Eva

    SvaraRadera
  8. Jättefina, speciellt kombinationen grått med vinröda blommor! Nu har jag kollat in din shop med allt fint och är helt förundrad, vad duktig du är! Så mycket fint :) Kram Nettan

    SvaraRadera
  9. Så fina de är med små blommor på :) och fint med pärlorna! Ja, nu är man sticksugen, sitta inne och kura med ljus och annat mys - det är det mysiga med hösten :)

    Handledsvärmare är perfekt projekt för att göra åt alla restgarner, jag brukar få en hel del av syrran och iden med blommor på var fint.

    Kanske är det dags för en träff och pysseldag nu i höst? :)

    Nu far jag på vinresa till Ungern! Skall bli så mysigt med en andra semester, åker med kollegor så det blir en tjejresa.


    Ha det så gott, kram ♥

    SvaraRadera