onsdag 2 maj 2012

Månadsbild MAJ..

Tänkte hoppa på en liten månadsuppgift så här i sköna Maj.. men det är väl bättre sent än aldrig tänker jag. 
Birgit på Timjan & Akleja.. har en sådan här liten uppgift.. häng på vet ja!



Planen är att jag ska fota två vyer, kan man säkert bestämma själv hur många men jag tycker det räcker med ett par för mig. Tänkte länge o väl o det blir lite på håll vyer så att säga.. Två stycken som det händer lite på just nu. Den första är en kik genom portalen bort mot min gavel där jag har Nya lunden (innanför torvblocken) och sedan det Japanska körsbärsträdet som snart kommer att blomma så vackert. Just nu är det massa jordhögar i bakgrunden mot staketet. All den jorden o grästorvor ska ordnas runt så vi får upp höjden på gräsmattan som säckat ihop lite som jag skrev om i annat inlägg.



Den andra vyn är vid min nya "kulle" bort mot bortre ändan av trädgården, med den nya frukostplatsen som är på G och Tulpanlandet längs bort.. hoppas man ser lite förvandling i både land och uteplats under tiden som går. O som ni ser är kanten kvar men jag har planer.. var så säkra *ler*

För övrigt.. som Marina brukar skriva som jag tycker är så käckt.. 
Dagens vårspaning visade att alla mina fyra sorters vitsippor blommar för fullt just nu.. bilder kommer nog imorgon! Underbara tid.. ♥

9 kommentarer:

  1. Kul idé, den kan man ju hänga på....kul att se förädringarna månad efter månad på samma ställe:)//Helen

    SvaraRadera
  2. Lovely Moa! I love the arch and the shadow from your trees. Looking forward to seeing your garden grow! Happy May! Kram Carol

    SvaraRadera
  3. Hej! Vad kul att du är med! Spännande att se förändringen över tid. Hoppas nu att det fina vädret håller i sig!

    Kram. Ps Ska du till Liseberg i år?

    SvaraRadera
  4. Kul att det händer lite i trädgården. Ser fint ut. Gillar din portal och de runda formerna. //Ha det så skönt i solens sken!

    SvaraRadera
  5. Nu får man ju springa med kameran flera gånger per dag...

    SvaraRadera
  6. Vilken fin rosport du har mot trädgården, och jättefina rabatter. Roligt och se samma vy om 1 månad. Och tack snälla för grattishälsningen.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  7. Hej Moa.
    Ja du har så fint i din trädgård skall kika på förvandlingen när det läggs ut bilder, Alltid roligt att se.Den här tiden är ju den vackraste tycker jag.

    SvaraRadera
  8. Heisann!

    Det ser ut som om du har en artig have med mange rom!
    Gleder meg til å se hvordan den utvikler seg ;:OD)

    SvaraRadera
  9. Så fina rabattkanter du har och olika. Ser trevligt ut! Torvblocks rabatter tänker jag mig på mitt lilla "berg" sen hur det blir får jag se:)
    Ska bli spännande att se dina vitsippor!
    ha det gott i vårstöket!

    SvaraRadera