söndag 26 augusti 2012

En helg vid kusten..

Vilken tur vi åkte ut till kusten o "Ville" denna helgen trots lite dåliga väderprognoser.

Strandpromenad

Vädret har varit helt okej.. lite halvmulet på fredagseftermiddagen, inget sol- o badväder men skönt ändå. En underbar långpromenad över berg o ljunghedar.. ner till Örnefjorden och titta på havet och snäckor.. ja det var så avkopplande o skönt.


Brygga vid Örnefjorden (vår fjord)

Sedan satt vi ett par timmar på altanen o sippade lite vin och pratade. Tjocktröja på och filt om benen så satt man skönt där i skymningen.. gick inte in förrän det nästan var helmörk. Och mörkt börjar det verkligen bli nu på kvällarna.

Utsikt från Smögenbron, Kungshamn till vänster o Smögen till höger..

Igår lördag var en dag på Smögen inlplanerad för att se vad som reas ut.. ja det brukar vi göra så här på sensommaren då alla småbutiker säljer ut innan de stänger. Ja vi gjorde lite fynd.. halva priset på skor till sambo som var riktigt snygga Dockers.. ja o så två par sandaler till mig.. kan väl ha dem på jobbet ett tag och så nästa sommar. Smögenbryggan.. med gästhamn.

Det var inte så himla mycket folk på bryggan igår.. och det var riktigt skönt. Mina föräldrar kom ut med sin hyrbil över dagen och gick där med oss på bryggan o gjorde fynd de också. Härligt att de inte är rädda o köra de här 10 milen nu så snart efter krocken..

Ljunghed vid Örn

Ljungen blommar helt ljuvligt nu.. synd jag inte tog med min riktiga kamera, alla bilder är tagna med min iPhone.. är väl bra de också men tycker väl det är lite bättre med Canon..

 Kvällsvy vid Örnefjorden

Sista bilden från kvällspromenaden vi gick igår med Albin.. ljuvligt vackert och på udden sitter en stor fiskmås.. men den syns knappt *ler*..

Idag är det lite mer mulet men strax är det frukost och sen ska vi packa ihop oss.. barnkalas står på agendan idag.. mys!

Ha det * Moa

5 kommentarer:

 1. Vad kul med barnkalas! Vilka stämningsfulla bilder. Visst är det mörkt på kvällarna nu, men det har varit riktigt fina dagar. Man får liksom njuta av det sista nu.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 2. Inga dåliga bilder med en iPhone,det såg ut som ni haft hur gött som helst.Lugnt o stilla oxå när semestrarna är slut, men absolut
  inte sommaren ännu.Snart blir det "brittsommar", varma dar,kyligare
  kvällar, men tänd upp med mycke ljus o eldar ute, det ger stämning.
  Må så gott/ Eva

  SvaraRadera
 3. Vackra bilder från en vacker miljö! Fiskmåsen ser jag också, fast de är inte så vackra. Stora, skräniga och rääääliga (som de säger här i Skåne)...

  Beundrar också ditt fina silverfat i förra inlägget. De är så vackra och faktiskt väldigt användbara. har själv några stycken som min mamma hittat på loppisar. Gillar de mycket!

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 4. Vilken skön helg ni haft
  Jättefina bilder
  Och roligt med lite fynd så här i slutet på sommaren ,det har jag också gjort
  ha en bra dag

  SvaraRadera