onsdag 8 augusti 2012

Månadsbild augusti..

o så har Liljorna börjat blomma så vackert..

Hemma för att vattna och se till huset.. trädgården ja den är ett sorgligt kapitel just nu.. gräset är högt, blommor o ogräs växer sig jättestort, ser ju frodigt ut i alla fall om än lite rufsigt. Det är dags för "Månadsbilden" så det var ju bra att vi for hem lite.. hos Birgit finns det några fler som har samma tema.


Honungsrosen och schersminen har blommat över för denna sommar.. ser bara ut som en stor grön port.. in i .. ja vadå? Men det känns lite skogsaktigt när man går igenom portalen faktiskt.. *smile*..

Men det är så det är hos mig denna tiden på året, lite vildvuxet o nästan lite övergivet, vi vill ju vara vid kusten o då blir det så här... Åkte hem i måndags för att det var sånt tråkväder och tänkte vi skulle få lite gjort härhemma.. men så det har regnat!


Den andra vyn är från baksidan garaget mot uterum och bort mot portalen på förra bilden.. Ja ni ser att det inte hänt så mycket mer än att gräset och vuxit högt.. och rundelns stenkant inte syns just nu eftersom det inte kördes med trimmer förra gången vi klippte gräset.. ja det är väl något jag får ta tag i när vi kommer hem igen, om nu inte katt o blomvakten tar hand om detta? *smile*

En sista bild på den fina liljan.. blev riktigt glad när jag såg att den slagit ut!


Ser ni insekterna som flyger runtomkring.. eller två i alla fall.."klicka upp" bilderna så ser ni nog bättre.. t o m de gick i stil med blommans färg *ler*

Love!
Moa
PS. som ni kanske ser har jag fixat o donat lite på bloggen.. eller ja gjort om rätt mycket med ny layout.. vad tycks?! Sen har jag fått till de där knapparna längst ner med reaktioner.. där man bara kan klicka för att säga HEJ!

5 kommentarer:

 1. Hej Moa!
  Det ser riktigt vackert ut med det där lite bortglömda...som trädgårdspoesi...
  Nu kan älvorna få ha party ifred!/Anja

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jag tycker det ser mysigt ut jag... :D
  Vackra liljor, mina liljor verkar inte ha blommat alls i år, eller så blommade de över när vi var borta två veckor... Det blir ju så när man är borta på sommaren, men man har inte så mycket val. Vi får ta tag i våra trädgårdar till hösten igen! ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Mysig trädgård ungefär lika vildvuxen som min
  Jättefin layout på din blogg
  Ha en skön kväll

  SvaraRadera
 4. Det är jättefin färg på liljan, bra representant
  för augusti. Och visst har det växt mer än vanligt
  denna sommar, fast lite vildvuxet är charmigt.
  Hoppas det blir lite soligare nu framöver.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Visst får det anas lite ogräs och vildvuxet då trädgårdsmästarna är på semester ;)
  Vilken fin lilja!
  Här hotar frostnätter redan!! Håller tummar att det inte sker, det är lite för tidigt att avsluta säsongen....!
  Kram /Bea

  SvaraRadera