tisdag 14 augusti 2012

Morgonljus..

Morgonstund har guld i mun..


Det är ju det positiva med all regn som varit i sommar.. fuktigheten är stor och när solen stiger på morgonen glittrar all fukt vackert på alla blommor o blad. Ibland har jag varit ute och tittat och som här fotat daggdropparna i trädgården.. 


Det är som pärlor på rad och glittrar både högt o lågt här i min japanska lönn.. Nu har det blivit bra mycket kallare i luften och min solfjäderslönn har börjat skifta färg! Är inte det alldeles för tidigt så säg..


Men hösten närmar sig.. ovanligt tidigt känns det som men vi kan få många fina dagar än så vi får inte tappa hopp om soliga dagar än.. Igår började jag jobba igen.. en vecka av förberedelser innan mina elever kommer.. det om något är ju ett steg mot att avsluta sommaren.. suck! Men det var trevligt att träffa alla kollegor, äta lite gott på ett hotell/kursgård.. idag gäller skolan som arbetsplats och det är lika bra för där ligger allt material man behöver.. telefoner osv..

Njut ni som är lediga och vi andra får kämpa på, snart är det helg igen.. 
Love - Moa

7 kommentarer:

 1. Spännande foton!!! Det har sina fördelar med att vara uppe med tuppen! ;-)

  ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 2. Fint! Önskar jag hade en japansk lönn:)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Japp. Jag njuter. Av semestern :)

  Har läst ikapp lite. Och kom på att jag är sugen på att lägga in gurka när jag ser din fina bild. Och fina glasburk! Det får bli dagens "måste". Lägg in gurka. Tack för tipset :)

  Kram Tamara

  SvaraRadera
 4. För tidigt, ja, men så jättevackert!

  SvaraRadera
 5. Naturens under visar sig på många sätt.
  Sänd mera under när du ser dem / Eva

  SvaraRadera
 6. Vackert hos dig! Här är det faktiskt torrt. Vi har haft en hel del skurar under sommaren men inte så mycket rejält regn. Det kom 20 mm förra veckan (tror jag, man blir vilse i dagarna) men det är riktigt torrt nu.
  När jag öppnar till uterummet på morgonen känns det att natten varit kall. Det känns höstkyligt. Maken cyklar till jobbet och han sa i går att det varit kallt om fingrarna på morgonen. Ja känner ingen ångest för höst. Den är oftast vacker med sina varma färger och sitt lugn.

  Kramar

  SvaraRadera