söndag 20 september 2009

I veckan bestämde jag mig..

I veckan bestämde jag mig för vilka mattor jag skulle välja till vagnen, ja det var både vilken matta som mattläggare skulle lägga in och vilka som skulle vara ovanpå..


Ni kanske minns mina funderingar kring Pappelina plastmattor.. Lite dyra men jag hittade en affär där de hade rea och inte Pappelina utan ett annat märke. För 400 kr fick jag en beige plastmatta med vita blommor/stjärnor som ska ligga i köket, och så en brungrå ryamatta för 500 kr..till storstugan. Fynd tycker jag och är jättenöjd. Nu ska mattorna under ni ser på bilden rivas ur och så en plastmatta som ser ut som gamla brädor läggas in. Allt för att det ska vara praktiskt på sommarstället, där det kan bli både blött, gräsigt och sandigt lätt.

Alltså är nästa helgjobb i hamn.. utrivning av gammal heltäckning och plastmattor.. jippiii.. hoppas bara att jag mår bra då så går det säkert som en dans..

4 kommentarer:

 1. Ganska mycket jobb med att få vagnen iordning men sen blir det också fint! Hoppas såklart att du är piggelin till nästa helg. Ha en bra vecka / kram gittan

  SvaraRadera
 2. pappelina mattor är fina ,men verkligen dyra det håller jag med dig om
  önskar dig en fin vecka
  kram

  SvaraRadera
 3. Snygga mattor! Gillar färgen men så har jag en förkärlek till de "naturliga" färgerna :) Hoppas du känner dig bättre, med både virus och andra krämpor :) Ja, det är nästan så att man börjar fundera på alla krämpor som kommer och stannar envist kvar. Jag håller på att träna rösten (varmt kaffe och Vicks blå) så jag kan ringa till jobbet, har tappat bort rösten så det är bara ett raspande ljud som kommer ur munnen ;) Jag får bli hemma någon dag till, går ju inte an att ha telefonservice med denna röst! Ha en skön måndag! Kramar och krya på dig :)

  SvaraRadera
 4. Gabriella Sjölund24 september 2009 kl. 11:09

  Hej!
  Jag brukar titta in på din blogg emellanåt. Jättefin blogg!
  Jag blev helt överförtjust i din fina plastmatta, precis den färgen jag har letat efter. Vad är det för märke på mattan, så att jag kan hitta den i Uppsala där jag bor.

  Ha en bra höst!

  Hälsningar Gabriella

  SvaraRadera