lördag 19 september 2009

Lördagsgodis..

Bjuder på lite Lördagsgodis..
Min vackra syrenbuddleja.. som fortfarande blommar så vackert. T o m fjärilar finns kvar som dansar runt i solljuset..


Solen lyser men det är lite kyligt ute, jag har mest varit inne för jag har så ont i huvudet och halsen.. lite synd om mig är det väl.. *smile*.. Men jag har i alla fall fått putsat fönstren i köket och duschat blommorna.. så nu är de glada igen och vi kan se ut..

Nu ska jag gå ut och TITTA på trädgården.. gör ont i huvet när jag böjer mig ner.. men titta och njuta lite grand det kan jag..

Önskar alla en skön eftermiddag och kväll..

8 kommentarer:

 1. Mmmm så vacker så fin.den skulle jag gärna ha här..får väl skriva upp den på min vill-ha-lista jag önskar dig oxå en härlig kväll...

  SvaraRadera
 2. Inte roligt med huvudvärk. Du är väl unnad en njutningsfull stund i trädgården. Trevlig helg! /Ruben

  SvaraRadera
 3. Åh, hoppas du känner dig bättre!

  Tack snälla för din kommentar hos mig! Betyder massor att du gillar min blogg...

  Ha det gott, kram Marie

  SvaraRadera
 4. Aj då...inte roligt alls...Märker att det är många som åker på diverse förkylningar och grejer just nu...ingen influensa dock vad jag vet.
  Helt otroligt väder har vi och det får mig att någonstans tro att hösten är sååå lång...det grå känns avlägset...hoppas att det vill hålla i sig.
  Fönster ja...de borde jag också ta ett tag åt...Vi väntar dock på nya till ena husgaveln så där slipper jag putsa...(radikalt grepp om man inte gilla fönstertvätt kanske)...
  Krya på dig nu!

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 5. Hejsan!
  Vad söt den var och bra med beskrivning att låna. Håller på med att virka smällkarameller till granen och har bestämt mig för att det bara ska finnas vitt egengjort i den i år. Har inte fått barnbarn än, så då kan jag bestämma "alldeles själv". Här har vi sommarvärme än men kyligt kvällstid så en brasa tänds och njuts av. Har ju ett stort rum så vi ska söka efter två sköna fåtöljer framför brasan, för det är skönt att sitta framför skenet att läsa eller bara vara. Ha det gott, Karina.

  karinas.tradgardsblogg.se

  SvaraRadera
 6. Bara att få gå runt och titta, dofta och njuta är underbart när man inte orkar göra något mer. Hoppas du snart piggnar till igen / kram gittan

  SvaraRadera
 7. Ja, titta kan man göra men de tär svårt tycker jag. "Ska bara" fenomenet infinner sig lätt. Men visst, gör det ont så håller man sig kanske till att titta. Kram!

  SvaraRadera
 8. Moa, a lovely photo of your butterfly bush... with the background... very nice! I hope you feel better by now and can enjoy Sunday... in your garden ... looking down and up ... pain free. Wishing you well. Carol

  SvaraRadera