måndag 14 september 2009

Strålande sol och oväntade möten..

Helgen utan internet och dator gick alldeles utmärkt.. *ler*.. även om jag saknade att kunna kika in hos er och att kolla om någon läste mitt inlägg.. tänk så beroende man kan bli av vissa saker.

Men helgen har varit väldigt skön strålande sol och gott väder, långa sköna promenader både på skogsvägar och lek vid vattnet med Albin. Ja Albin har haft fullt upp, grannarna har två vackra tikar så hans lycka är gjord och att få gå på promenad med dem, springa lös och få tumla om ordentligt då är man i himlen om man är en hund.

Ser nästan ut som om man skulle kunna ta ett dopp, men jag avstod även om Albin försökte få med mig ut, till slut tröttnade han och försökte simma ut o leka med måsarna som simmade i vattnet.. gissa vad som hände..? Ne, han kom inte fram innan de flög iväg upp i skyn..

Men ett annat trevligt möte fick han, bonden intill campingen har får.. så de är rätt vana vid hundar och min han är ju tam som ett lamm *ler*.. så de hälsade och pussade lite på varandra. Stod där en lång stund och de snusade gott på varandra.. så härligt att se.

Annars har det snickrats på altan och så har vi blivit skogsarbetare.. massa sly har vi tagit ner från berget intill oss.. Sambon står o sågar för full under B:et.. Älskar ju berg så jag tycker det blir fin, och runt gaveln där vid berget ska vi ha vår frukosthörna, där kommer morgonsolen så fint..

Alltså så har vi haft en skön helg.. och lugna stunder precis som det ska vara för att ladda batterier.. visst saknar jag trädgården, men jag tänker som så att det får hinnas med. Just nu är det ju inte så mycket som behövs göras och att inte behöva tänka på måsten gör ju att man orkar mer när man kommer hem igen.. men en liten blomma hittade jag allt att fota..

15 kommentarer:

 1. Visst kan man känna sig lite "beroende" av bloggandet ibland, men abstinensen brukar gå över ganska snabbt.
  Vilken skön helg du verkar ha haft, just en sådan som behövs inför mörkare tider.
  Snygg närbild på den blå blomman!

  SvaraRadera
 2. Här blir det heller inte mycket bloggande under helgerna då tiden anv. till helt andra saker istället. Sen får man ju passa på att njuta av det underbara vädret så länge det varar, blogga kan vi göra sen även om sånt som händer nu. Ha det gott / kram gittan

  SvaraRadera
 3. Bloggandet blir lätt ett beroende, men man behöver även lugna sköna stunder för att ladda batterierna igen, din helg ser verkligen lugn , skön ut.

  SvaraRadera
 4. Det är skönt med lite miljöbyte ibland! Kan du inte visa hur ditt pil-staket ser ut, jag funderar på att göra ett...!

  SvaraRadera
 5. Vad underbart det ser ut!!! Inte så lite avis...... älskar havet och bergen, sprang runt som en bergget i bergen på Tjörn när jag var liten. Nu blir det inget mer springa i bergen - nånsin - för mig, och det kan jag ibland fälla en tår över.

  Ni har det såååå himla fint vid er vagn!! Skrattade gott åt maken din "under B:et"!!!

  SvaraRadera
 6. Åhh, riktiga sommarbilder i setember, så underbart! :)

  SvaraRadera
 7. Goda kompisar, visst har det varit underbart. Jag som ägnat 10 år åt att täcka mitt berg, jobbar på att visa det igen :)

  SvaraRadera
 8. SÅ härligt att komma til din fina blogg!! Hit kommer jag gärna igen
  kram Malin

  SvaraRadera
 9. Man blir lätt beroende av intenet...
  Kram!

  SvaraRadera
 10. Vilken härlig helg, det behöver man allt som oftast. Det verkar nästan vara en overkligt vacker plats på jorden där ni har er "stuga".

  Må så gott!
  Anna

  SvaraRadera
 11. Så underbart go' bild på mötet mellan vovven och fåret!/Anja

  SvaraRadera
 12. Ja tänk vad man blir van att kolla in på bloggen, vilka som har kommenterat och vilka som gjort inlägg. Mycket tid man lägger på det här, men det är ju så roligt! Vilket jobb att ta bort träd och sly, men det blir bra!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 13. What a beautiful spot... the rocky cliffs ... the water... ohhhh I bet it is cold! The windmills above... fabulous! How lovely to take a weekend break there... especially if you do not have to drive too far. To have the sea and the mountains... perfect. I like Anja must note... I love the shot of your doggie with the sheep too! Sweet photo of the dainty bloom. Hope you had a lovely weekend Moa! Carol

  SvaraRadera
 14. Hihihi, tack för kommentaren i min blogg!! Pdf-filen är en tutorial, fri att ladda ner för den som vill skapa för eget personligt bruk. Obs att idén inte är min, utan jag har bara gjort en beskrivning på projektet. Denna gång är det ett arkiv, som man kan scrappa ihop, för förvaring av kort, stämpelmotiv eller annat kul.

  Vill du alltså ladda ner en beskrivning eller mall, så klickar du bara på länken, hamnar på en annan sida, och klickar på knappen ladda ner. Då hamnar pdf:en i din dator, så kan du skriva ut den på din skrivare. Det blir ett enkelt sätt för mig att lägga ut beskrivningen, utan att skriva in den på nytt igen i bloggen.

  Hojta till igen, om du vill veta mer!!

  Kram

  SvaraRadera
 15. Vilket härlgit möte mellan Albin och fåret! Det hade inte kunnat hända med Ronja, hon gillar inga andra djur än sig själv i princip. Tyvärr! Hon är så rädd av sig tom. för sin egen fis i bland!!!(fniss!) Kram!

  SvaraRadera