måndag 14 september 2009

Vill ni le lite.. =).. se här..

Ett underbart klipp som jag sett hos Myamia.. som jag bara måste skicka vidare..Står så här på YouTube: 14 months in the making, 42 countries, and a cast of thousands. Thanks to everyone who danced with me.

Jag tycker vi dansar vidare här i bloggvärlden *smile*

Kramiz

10 kommentarer:

 1. JA - vi måste dansa mera - härlig video :)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag hittade hit av en händelse och blev glad av dina vackra hantverk och superfina foton! Har dock inte kollat på filmen ovanför. Återkommer gärna och tittar på mer av din blogg!
  Marie-Louise

  SvaraRadera
 3. Underbar video, jag dansar mig mot sängen nu med ett leende på läpparna... :)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Fniss..visst blir det en och annan dans i trädgården, men kanske den mest använda är "regndansen"...hi, hi.
  Ha en fin dag ! /Bea

  SvaraRadera
 5. Åh, vilken glädjespridande video!! Jag blir både glad och rörd! Att en dans kan förena så många människor... Mäktigt! :-)

  SvaraRadera
 6. Oh Moa! Jag älskar den här videon ... Jag såg det ett år eller två? sedan och skrattade högt! Idag får det mig att le och gråta för sin skönhet i att röra så många människor. I just love Matt! How is this translation?

  Oh Moa! I love this video ... I saw it a year or two ?? ago and laughed out loud! Today it makes me smile and cry for its beauty in touching so many people. I just love Matt!

  SvaraRadera
 7. =D
  Men du det vet du väl att storleken har ingen betydelse! "skrattar" Oavsett om den är ett torvblock hög eller flera lager sten så är det en upphöjd rabatt iallafall =P kram gittan

  SvaraRadera
 8. Så härligt! Jag bara inte log utan fick faktiskt en liten tår i ögat också...
  kramar från Poppins

  SvaraRadera
 9. Det här gillade jag. Tänk vilken härlig värld vi lever i trots allt! Sitter faktiskt här med lite glädjetårar i ögonen.

  Kram/Gunilla

  SvaraRadera