torsdag 10 september 2009

Pappelina eller inte.. ?

Att de gamla plastmattorna har kommit tillbaka har väl ingen missat, fast det är klart det är ju inte de där gamla randiga varianterna som jag hade i mitt första hem precis..
Alla bilder är hämtade från internetoch en käck webbutik jag hittade.. som heter Förr
'Vera' från Pappelina..

Utan superläckra upphottade saker som man blir glad av.. Har ju sett dessa läckerheter i olika tidningar och tycker de är superläckra men kanske inte att det skulle passa hos mig, men praktisk är det ju faktiskt med plast..

Denna rosa variant heter 'Siri' är hur läcker som helst..


'Lilo' och 'Viggo' från Pappelina

Anledningen till detta lilla inlägg är att jag ska köpa ny matta till vagnen.. och en sån här måste väl ändå vara perfekt.. lätt o hålla ren, och vi försöker nu när vi pimpar upp vår vagn att det ska vara lite somrigt och marint i stilen..


Så kanske 'Viggo' här från pappelina skulle passa bra.. Det enda är väl att de är ganska dyra, men jag såg faktiskt en matta som liknar såna här väldigt mycket, på extrapris den hette 'Daisy'
är beige och har blommor på rad som 'Viggo'..
Vi får se vad det blir, ska bestämma mig nu innan helgen är det tänkt.. jisses det är ju idag eller imorgon.. tänk tänk tänk.. psssssss.. där blev det överhettat.. *smile*..
Ja det var lite funderingar på mina små problem.. färggrannt så man blir glad eller lite mer diskret så jag inte riskerar att tröttna så fort..
Har ingt märkt några konstiga kommentarer nu i alla fall.. och tack alla goa där ute som hjälpte till så jag hittade min lilla papperskorg.. hade någon inställning där som behövde rättas till så den kom fram..
Ha en skön solig torsdag.. för här lyser solen i alla fall..
Kramiz Moa


6 kommentarer:

 1. Pappelinamattorna är så fina! Jag har suktat efter en länge nu och om jag väl bestämde mig för att skaffa en skulle jag väl inte kunna välja vilken... =)
  Jag tassar runt på mammas trasmattor så länge! Jag hoppas att du kan välja ut en.

  SvaraRadera
 2. Så du har haft "knäppisar" på besök...hoppas det ordnar sej..Mattorna var ju för helsköna..men kan tänka mej att dom kostar en "förmögenhet"
  Må så gått...Maria

  SvaraRadera
 3. Har du beslut ångest :=)) Läckra mattor men vilka priser… Tror man kan tröttna rätt snart på Viggo…så ha inte för bråttom att bestämma dig. Lägg en mysig trasmatta och sen kanske du kan fundera på vad du vill ha i lugn och ro.
  Kramiz//kullervilla

  SvaraRadera
 4. Älskar dessa mattor fastän jag inte är någon mattmänniska precis (har en i hela huset; Caspians bilmatta).
  Är övertygad om att vilken du än väljer så kommer det att bli ursnyggt.

  Ha det bra!
  Anna

  SvaraRadera
 5. Jag tycker Pappelinas plastmattor är kanonfina, passar nog både hemma (t.ex. i ett kök eller en hall) eller i vagnen. Jag brukar alltid gå till samma ställe och handla mattor och hon som driver den affären tar in både pappelinas mattor och andra fina platsmattor. Så det finns fler att välja på. Trevlig helg! Kram Karin

  SvaraRadera
 6. Till plastmattor har jag ännu inte kommit ;-))
  men lycka till med köpet!
  Trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera