onsdag 30 december 2009

Lata dagar..

Det har varit några härligt lata dagar sedan julhelgen, jag har vilat och bara gjort det jag känt för, vilken lyx..   Promenader i ett fantastiskt vinterlandskap.. vissa dagar har varit smällkalla med många grader under minusstrecket, men med mössa och goa halsdukar o diverse andra påbyltade kläder har det varit gott och skönt. Väl hemma har jag ofta tänt brasan och satt mig för att sticka, tittat på tv:en.. och bara varit, UNDERBART säger jag... så laddar jag mina batterier inför det läsår som snart börjar igen.

Mina  långstrumpor jag började sticka på i höstas är äntligen klara, blev lite annat som var tvunget att bli klart för leverans så min strumpstickning fick vila.. Men oj så kul det var nu att kunna sitta i lugn och ro och sticka så mycket jag ville..



Så nu sitter jag här med fötterna på bordet med mina fina strumpor och funderar på vad jag ska sticka härnäst.. har blivit lite stickbiten, och så måste jag berätta för er om ni inte redan vet det förstås att DROPS   har en fantastisk hemsida med alla sina mönster tillgängliga, vilken service säger jag.


Nu gäller det bara att välja vad man ska göra.. mössor, vantar eller en värmande tröja.. jo allt finns på dessa sidor, bara att välja och botanisera och har man lite restgarner så kan det ju bli både det ena och andra till en billig penning.


 

 

 

Eller kanske ska jag göra ett par benvärmare.. Jo det kanske det blir, det är alltid kul med såna och det är ju himla gott och varmt om benen när man har kjol i vintertider att ha lite extra varmt om benen.. Men, fniss.. kanske bättre o sticka strumpbyxor i så fall.. så ändalykten blir varm också.. 

Nu ska jag ut i affärsvimlet, ska handla ett par fina strumpbyxor för nyårsfesten och kanske något nytt smycke till nya festblåsan.. och sambon vill ha en ny skjorta.. så det är bara att ladda och ge sig ut i vimlet..

Ha en bra dag.. Kram

18 kommentarer:

  1. Men Du....vilka fina sockor Du gjort de ser hur "goa" ut som helst.
    I bland e det lite läskigt alltså....
    Jag är på jakt efter ett mönster till fina benvärmare och så Bara Dyker Du Upp med ett par helt i min smak.....Tack hur kunde Du veta det?
    Så nästa Sala resa blir det garn inköp!!!!

    Ha en Bra Dag och ett Gott Nytt År!!!!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Vilken bild med strumporna… tänk att ett par fötter kan vara så vackra :=))
    Drops är kanon har gjort en del därifrån…blir helt sjuk på allt där finns.
    Låter som du har en härlig ledighet och laddar batterierna riktigt för nästa termin.
    Kanske du skulle sticka mamelucker till ändan…
    Kramiz//kullervilla

    SvaraRadera
  3. Vilken bild som talar sitt eget tydliga språk, mys, härliga yllestrumpor och en avstressad tillvaro, fortsätt i samma anda helgen ut :)
    Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År! /Bea

    SvaraRadera
  4. Vilka underbara strumpor..ja Drops är fantastisk ,,tänk att det är helt Gratis med alla dessa vackra mönster..så många ggr jag suttit och tittat där,,önskar dig nu ett ett fint slut och ett riktigt Gott Nytt År..Kram Susanne

    SvaraRadera
  5. Det låter riktigt avslappnande och härligt. Strumporna är bara så fina och benvärmare låter härligt tycker jag. Hoppas ni fick tag på det ni ville ha på stan! Gott Nytt År! Kram Karin

    SvaraRadera
  6. WOW! Själv har jag INGET tålamod med stickning!
    Ge mig en klump lera så blir jag lycklig!
    Linda

    SvaraRadera
  7. Hejsan!

    Tänk om man ändå kunde få till en häl "ler". 55 år och inte lyckats ännu, men jag har en bok om smygmaskvirkning som jag borde ha lättare med, för jag vet ju hur man räknar i virkning "ler". Vackra är de dina strumpor och visst är det skönt att bara vara. Gott Nytt År, Karina.

    SvaraRadera
  8. Jag brukar också lägga upp fötterna på bordet, men det är inget jag rekommenderar fina damer. Om man inte visar sina hemstickade strumpor förstås!!! ;-) Ett gott nytt år önskar jag dig! /Ruben

    SvaraRadera
  9. Så vackra strumporna blev!!kram=)

    SvaraRadera
  10. Så fina strupor du stickat. Jag kan "bara" virka jag.
    Så underbart härliga dagar du har, låter kanon och likt mina dagar.

    Ha en fin nyårsafton! Kram!

    SvaraRadera
  11. Men va´ du är duktig, Moa! Blir så imponerad - jag kan inte sticka alls. Men visst ser det rogivande ut när någon stickar. Strumporna är ju super-snygga!
    Jag vill önska dig och din familj ett riktigt Gott Nytt År!
    Kram Randi

    SvaraRadera
  12. Så fina dina sockor blev!!

    Fingervantar håller jag på med just nu, men tyvärr har jag fått värk i min arm och sjukgymnasten tror att jag handarbetat för mycket. Här går man och blir rastlös, usch vad sånt är trist. Vi har haft problem med datorn oxå, men ibland har jag kunnat kika in hos dig. Tycker din julkalender har varit väldigt trevlig och inspirerande!
    Hoppas du får ett riktigt gott nytt år!
    Kram Juliane

    SvaraRadera
  13. Benvärmarna var helt underbara de tycker jag att du skall satsa på.
    Gott slut och Gott Nytt År till dig från
    Annika

    SvaraRadera
  14. Hallå Moa, vilken skön bild!

    Ville bara önska dig ett mycket gott trädgårdsår 2010!

    Gott nytt år!

    Kram

    Marit

    SvaraRadera
  15. Gott Nytt År 2010 önskar jag dig! Ta hand om dig/Kramar Tussegumman

    SvaraRadera
  16. Åh, vad mysiga strumpor! Härlig bild, fötterna på bordet ;-)
    Tack för tipset om Drops, ska kika in där..
    Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År ☆

    Kram Lily

    SvaraRadera
  17. Så jättesnygga sockarna blev, har inte hunnit så långt på mina, tänkte sticka mer efter jul, det har som varit annat att pyssla med. Nu blev jag inspirerad göra mina när jag ser hur fina de blir. Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!

    SvaraRadera