lördag 26 december 2009

Annandag jul...

Då var det annandag jul och idag har varit en vilodag om man bortser från pulsande i djup snö och snöskottning. En perfekt sysselsättning efter två dagars ätande av all god julmat, hoppas att några knäck och chokladbitar försvann i alla fall.

ps.. alla bilder är klickbara

Igensnöad trappa upp till uterummet där vi nyss satt och tog en fika i värmen.. helt ljuvligt att ha snölandskapet precis utanför. 

Juldagen och annandag jul har det snöat hos oss.. ja stora delar av landet har väl fått snö men det är så himla härligt att få fota lite i snön.. och att lägga ut här på bloggen efter alla sommarbilder som varit i december.. *ler*..


Har ju inte blivit så mycket av den varan pga Blomkalendern.. och då får jag passa på och tacka alla NI underbara bloggvänner som läst och kommenterat hela december, det har lyft mig och gjort det jätteroligt att göra dessa inlägg. Ibland har det varit lite mycket men så när man vet att folk kikar in för att se vad som kommer gjorde att jag inspirerades själv.. så TACK.. alla ni läsare, ni är en GULD värda.. *smile*.


 Albin i lektagen idag.. älskar ju så klart all snö..




Jag har haft en härlig julhelg, med nära och kära..


Först var det juldukningen på julaftons morgon, sedan åkte vi till lilla barnbarnet för att umgås och fira lite jul med henne..




Efter dansuppvisning och julfika med Ris á la Malta..  bar det då hem igen för att fira jul med resten av mina barn och sambons barn samt föräldrar.

 Även i går var det en bonusdotter med familj här så det har blivit julfirande i två dagar, och vi har haft några härliga dagar med mycket julmys ...



 
Efter snöovädret senaste dygnet så ser det ut så här vid carporten, tänk där under ligger min slingrande grusgång till uteplatsen ...
  

 
Thailändska tempelklockorna i ett vintrigt träd, inte så vanligt kanske men jag tycker de passar de perfekt där i vinterbilden..

Nu önskar jag er en härlig fortsatt Annandag jul..
Kram/MOA

10 kommentarer:

  1. Härligt snöiga och vintriga bilder! Det ser riktigt fint ut. Här har all snö nu regnat bort, och vi är tillbaka till den normala vintern. Trist, faktiskt.

    SvaraRadera
  2. Ni har mer snö än oss, vilka vackra bilder du tagit och vilken söt prinsessa som dansar. Jättesnygg juldukning du gjorde. Ha en mysig kväll och trevlig fortsatt helg.

    SvaraRadera
  3. Å Tack snälla för hälsning...ser att allt e frid o fröjd hos dej å de dina...
    Det har ju blivit lite splittrat efter TB:s nerläggning...så jag ska skärpa mej å lägga in adresser i Sennan i ord och bild
    Så må så gått...Maria

    SvaraRadera
  4. Oj oj vad underbart det ser ut!!
    Saknar lite små barn våra har ju precis flyttat hemmifrån liksom.
    Risalamalta blev det rätt där.. är gott i hur den än stavas.
    Lyckost som har snö. Här har den tinat bort.
    Ha en skön kväll
    annika

    SvaraRadera
  5. Här är snart ordningen återställd igen, det vill säga barmark. Och då kan ju lika gärna våren få skynda sig att komma =D Men visst är det vackert med snö. Ha en god fortsättning / kram gittan

    SvaraRadera
  6. Härliga vinter bilder från er… Här försvann all snö när regnet kom på juldagen. Blev så mörkt utan allt det vita…
    Önskar dig en go fortsättning.
    Kramiz//kullervilla

    SvaraRadera
  7. Den sista tulpanen, så vacker. Går och väntar på att botaniska krokusarna ska slå ut, men får nog vänta tills Nyår. Här håller sakta snön på att regna bort, men det har varit vitt och vackert hela julhelgen annars. Ha en fortsatt trevlig helg och Gott Nytt År, Karina.

    SvaraRadera
  8. Så mycket fin snö ni har! Här har den vita fina regnat bort men den låg hyffsat bra över julafton i alla fall så vi hade en vit jul.

    Julmaten är slut så nu har vi ätit Kinamat i kväll. Gott som ombyte!

    Kram!

    SvaraRadera
  9. Mysiga vinterbilder. Det är så fint med all snö. Måste försöka fota lite ute jag med. Och vilken fin dukning. Kram

    SvaraRadera
  10. Underbara bilder..Igår regna det men idag snöade det lite...Så snön ligger kvar men inte så vackert som hos dig..Jag undrar hur får man bilderna att inte bli klickbara? Kanske man inte alltid vill förstora upp dom..Vet du?
    Kram Susanne

    SvaraRadera