torsdag 3 september 2009

Olivia åter i butiken..

och ibland går önskningar i uppfyllelse snabbt..

Skrev ju i går om mina echinacéor.. och om mina önskningar om fler. Efter jobbet så gick färden till plantskolan för att köpa jord.. har gjutit pallkragar och ska fylla dessa med jord, men inte kan man missa en runda bland höstperennerna och höstblommorna. Fick med mig en hel del hem, både till ett par krukplanteringar att ha i entrén OCH.. *ler*.. två stycken echinacéor..

Min kära 'Coconut Lime', som jag länge velat ha.. hon åkte utan ett blink ner i kundvagnen.. sen ser jag !!


En ny kär blomstervän.. 'Harvest Moon'.. se så vacker hon är..
hon åkte utan betänkligheter ner i vagnen för att hålla 'Coconut Lime'..




Här kråmar hon sig framför gräset jag köpte..



Riktigt glad blev jag över båda två, att jag dagen efter jag skrev inlägget skulle ha två stycken till var ju inte alls planterat.. men så himla kul..
NU ska jag bara bestämma VAR jag ska plantera dessa två skönheter..

Som sensommaren varit i år tror jag jag skulle vilja ha dem så att jag ser dem från uterummet.. det är ju blommor som kommer sent och är vädret dåligt så sitter jag ju inte ute så mycket.. så att se dem från uterummet skulle vara som extra grädde på moset.. *ler*

Nu har jag sytt och virkat små tröjor så att Olivia åter finns in butiken.. Nya fina bilder har jag tagit på Nine och Olivia sitter där så fint i uterummet..
Ha en skön torsdag.. Ikväll börjar min Yoga.. ska bli så himla skönt och lite spännande. Jag har flyttat upp till nivå 2, så vi får se hur det går... om jag orkar hålla tempot där *ler*.

13 kommentarer:

  1. Fina dom är, är lite svag för gröna blommor, ha det bra, kram.

    SvaraRadera
  2. 'Harvest moon' skulle jag nog inte ha något emot i min rabatt heller! Men alla de andra är ju också fina!! Köpte 'Green envy' i fjol och den lever men växer dåligt. Undrar om de är helt härdiga här uppe, eller om jorden är för lerig? /Ruben

    SvaraRadera
  3. Vilka skönheter! Här ska absolut införskaffas en flock olika enchinaseor nästa år. Det blev en 'Green Wizzard' i år men förutom den har jag bara en vit 'White Swan' så fler "behövs" definitivt =) Helt rätt tänkt att plantera dem där du ser dem. Så försöker jag att tänka efter säsongen, även om man ibland gör tvärt om =§ Undebara är din akaniner också. Du är så duktig/flitig med nål och tråd. Ha en bra dag / kram gittan

    SvaraRadera
  4. Hej! Vilka härliga blommor och vilka gröna fingrar du verkar ha! Jag har nyligen planterat höstanemoner som min granne gav mig och de blir bara mer och mer vissna... jag undrar om de tar sig till nästa år? Vet du något om höstanemoner och om de är lätta att få till liv igen, så att säga? Tack för en fin blogg!

    SvaraRadera
  5. Hello ! Utanför mitt fönster är det inget kul att se, regn inte det roligaste men måste ju komma då o då. Så det blev en titt inom hos Dig. Glad blev jag dessa blommorna hade en sådan underbar färg så glädjen infann sig snabbt, lycka till, o helt klart skall du plantera dom så du får en masssssssa glädje av dessa. Dina fina kaniner sprider ju även dom glädje. Tänk så många duktiga folkens det finnes. Tack för titten o glädjen jag fick av din fina blogg.

    SvaraRadera
  6. visst är de roligt att man hittar de man vill ha, hoppas du fann en bra plats till dessa skönheter nu:))
    må så gott
    kramis

    SvaraRadera
  7. Coconut Lime får det nog bli till helgen...
    Titta in i din shop får jag nog också göra bestämt!

    SvaraRadera
  8. Du har så stor kunskap du Moa..men jag fortsätter nog kalla dem Rudbeckia iaf..för jag gillar det..ha ha..men rätt ska vara rätt och jag har verkligen uppmärksammat dessa inlägg du har med echinacéor...tänk vad man lär sig av att läsa bloggar...tack för informationen..

    Mmm jag har ett land där jag har prio på echinacéor..samlar dem lite så dom kan bära varandra..det blir så vackert med olikfärgade i olika höjd..

    Vilka godingar o rariteter du hittat..lyckliga du..

    Härligt härligt..kram från Anna Filipendula Rudbeckia..:)

    SvaraRadera
  9. ÅÅ så fina rudbeckior du har. Här har jag bara sett till dom vanliga vita och rosa men det har väl med över vintringen att göra, kanske.
    Ha det gott
    Lotta

    SvaraRadera
  10. Men grattis! Ibland sker ting fortare än vad man anar ;) Tycker det är en bra ide att kunna se dem från uterummet, för nu är det verkligen höst! Reget öser ned därute..... och skall så göra i ett par dagar enligt TV - trist.
    Yoga - duktiga du :) Det är skönt med yoga, avkopplande och gör gott för stela kroppar :) Jag gympar på jobbet, den börjar 16.15 så jag hinner inte hem till soffan, görbra! ;) Snart helg och ledigt, skönt! Skall bara vara hemma och inte göra något bestämt, hade jag inte haft ont i handleden så hade jag grävt upp mina Rönnsumak - inte smart att ha en lundrabatt under dessa träd när de skjuter rotskott som kirskål..... läste hos Gittan och nu skall de bort, vackra är de men, men... får plantera mitt Valnötsträd där istället :) Må så gott, kram :)

    SvaraRadera
  11. Fina blommor och fina "inneboende" med fina tröjor.

    Hoppas yogan blir bra. Kram!

    SvaraRadera
  12. Underbara rudbeckior du fick med dig hem! Grattis till nytillskottet. De kommer att pryda sin plats. Det ser så fint ut ihop med gräset. Låter härligt med yoga. Jag funderade faktiskt tidigare i veckan på om det kanske kan vara något för mig. Behöver komma igång med något! Kaninerna i sina ljuvliga tröjor är underbara. Ha en skön helg! Kram Karin

    SvaraRadera
  13. Jag förstår att du la beslag på de nya ehinaceorna...
    Vilken pangbild på Harvest Monn ihop med gräset.. ; )
    /Janne

    SvaraRadera